Recept megosztása

Tartár-mártás

Kitűnő mártogatósnak, vagy salátákhoz öntetként ez a vegán tartármártás. Mi most egy lencsés tésztasalátához használtuk, és isteni jól illettek egymáshoz. De egy egyszerű sült krumpli mellé is ideális. Ha teljesértékű változatot szeretnénk, készítsünk házilag majonézt (recept: babmajonéz, kölesmajonéz) és növényi tejfölt.

4 adag
10 perc

RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.keverjük össze alaposan az összes hozzávalót, és már használhatjuk is

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Tartár-mártás?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • só, bors, fokhagymapor
  • 1 bögre növényi tejföl/ kesuföl
  • 6 evőkanál növényi majonéz (házi vagy bolti)
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál almaecet