Recept megosztása

Tartár-mártás

Kitűnő mártogatósnak, vagy salátákhoz öntetként ez a vegán tartármártás. Mi most egy lencsés tésztasalátához használtuk, és isteni jól illettek egymáshoz. De egy egyszerű sült krumpli mellé is ideális. Ha teljesértékű változatot szeretnénk, készítsünk házilag majonézt (recept: babmajonéz, kölesmajonéz) és növényi tejfölt.

4 adag
10 perc

MEGJELENT a Jövőd a tányérodon c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.keverjük össze alaposan az összes hozzávalót, és már használhatjuk is

Hozzávalók

  • só, bors, fokhagymapor
  • 1 bögre növényi tejföl/ kesuföl
  • 6 evőkanál növényi majonéz (házi vagy bolti)
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál almaecet

Hiányzik 1-2 alapanyag? Vedd meg az edenpremium.hu-n 15% kedvezménnyel, a veganblog15 kóddal!