1. A vásárlás megkezdése előtt Önnek el kell döntenie, hogy regisztrál-e a Twins Moped Kft. webáruházában (veganblog.hu), vagy regisztráció nélkül kíván vásárolni. Amennyiben Ön előreláthatólag gyakran látogat majd vissza a webáruházba, célszerű regisztrálinia, mert így nem kell minden egyes alkalommal megadnia személyes adatait, szállítási címét. Amennyiben regisztrál első alkalommal történő vásárláshoz, úgy a bejelentkezéshez előbb a REGISZTRÁCIÓ menüpontban megadottak szerint kell eljárnia. A későbbi vásárláshoz a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a BEJELENTKEZÉS menüpontban.
  2. A webáruházban az egyes termékek termékcsoportokba rendezve találhatók.
  3. Az Önt érdeklő termékcsoportot a megfelelő ikonra vagy linkre kattintva választhatja ki.
  4. A termékcsoportból megrendelni kívánt terméket a termék ikonjára vagy linkjére kattintva választhatja ki.
  5. Egyes termékek esetében ezt követően lehetősége van a kiválasztott termék testre szabására.
  6. A terméket a KOSÁRBA gomb megnyomásával helyezheti vásárlói kosarába.
  7. Vásárlói kosara tartalmát a KOSÁR MEGTEKINTÉSE gomb megnyomását követően tekintheti át. A kosár feltünteti az Ön által kiválasztott termékeket a megrendelni kívánt termékek darabszámát valamint a vételárát. A kosár megtekintésekor a megfelelő gomb kattintásával lehetősége van arra, hogy:
    – egyes termékeket eltávolítson a kosarából,
    – módosítsa a megrendelni kívánt termékek darabszámát, illetve hogy
    – kiürítse a kosár tartalmát.Természetesen Önnek arra is lehetősége van, hogy vásárlását folytassa.
  8. Amennyiben kiválasztotta a megrendelni kívánt termékeket, kattintson a  A PÉNZTÁR gombra. Amennyiben Ön a bejelentkezéskor nem regisztrált, úgy a megrendeléshez és a teljesítéshez szükséges adatait ezt követően kell megadnia.
  9. Kérjük válassza ki a kívánt fizetési módot és ellenőrizze szállítási címét, melyet az Ön által a regisztráció során megadottak szerint tartunk nyilván.
  10. Amennyiben megrendelésével kapcsolatban bármilyen megjegyzése van, írja meg nekünk.
  11. Kérjük a megrendelés adatai nézze át és ellenőrizze azok pontosságát. Amennyiben megrendelését véglegesíteni szeretné, úgy kattintson a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra.
  12. A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja az Ön megrendelését. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás kérjük vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot (+36703256997 vagy veganblog@veganblog.hu) A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termékek begyűjtését a központi raktárkészletből. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 48 órán belül megküldött emailben tájékoztatjuk Önt.
  13. Önnek lehetősége van az elküldött megrendelés módosítására illetve visszavonására akkor is, ha ez nem a megrendelt termék hiányával függ össze. Ebben az esetben a megrendelés módosítására illetve visszavonására legkésőbb a rendelés leadása után 24 órán belül van lehetőség. A megrendelés módosítása a kiszállítás időpontját módosíthatja.