Répa tatár

Ez egy annyira finom és különleges kence, hogy mi ünnepi alkalmakra szoktuk elkészíteni. Nem egy bonyolult fogás, de számolni kell vele, hogy a répa-csíkokat egy napig pácolni kell. Tehát egy nappal előbb mindenképp készítsük el a pácolt répa csíkokat, és az sem baj, ha a kesudiós-misós  vegán krémsajtot is megcsináljuk, hagy érjen össze az is.

Érdemes egy “rendes” adagot készíteni, mert valami isteni finom.

4 személy
15 perc

MEGJELENT a Jövőd a tányérodon 3 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.tegyük a lilahagymát egy kisebb késes aprítóba, és vágjuk nagyon apróra – kézzel is fel lehet vágni – majd öntsük át egy tálba
  • 2.helyezzük utána a pácolt répa csíkokat és a kaliforniai paprikát a késes aprítóba, és nem túl kicsi darabokra aprítsuk össze, szakaszosan működtetve a gépet – ezt is öntsük a tálba
  • 3.tegyük hozzá a krémsajtot is, és alaposan keverjük össze
  • 4.pirítsuk meg a kenyérszeleteket
  • 5.fogyasztás előtt kenjük meg őket a krémünkkel

Hozzávalók

  • egy adag pácolt répa (link a leírásban)
  • egy adag miszos krémsajt (link a leírásban)
  • 1 fej lilahagyma
  • fél db piros kaliforniai paprika
  • (gluténmentes) kenyérszeletek

Mi Szafinál vásárolunk: Diétás termékek webshop