Recept megosztása

Dinnyés fetás saláta

Nyáron sok friss zöldség, gyümölcs elérhető. Mi nagyon szeretjük kombinálni őket. Kipróbáltuk, hogy milyen a sárgadinnye paradicsommal, fetával. Más gyümölcsökkel is készíthető, ami éppen szezonális – barack, görögdinnye. 

Nekünk nagyon ízlett. Csak egy kis citromlével locsoltuk meg. Igazi frissítő saláta lett belőle. Nagyon jól illenek a kicsit édes, kicsit savanykás ízek. Kerti partikon is megállja a helyét, az asztal dísze lehet. 

A vegán fetát tofuból így készítettük.

 

5-6 adag
15 perc

MEGJELENT a Jövőd a tányérodon c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.daraboljuk fel a paradicsomot, gyümölcsöket - mi gömböket vágtunk ki dinnyevájóval
  • 2.adjuk hozzá a vegán fetát
  • 3.keverjük össze egy nagy tálban
  • 4.locsoljuk meg egy kis citromlével
  • 5.szórjuk meg apróra vágott mentalevelekkel

Hozzávalók

  • 180 g (kis tömb) tofuból feta
  • 1 kis db sárgadinnye
  • 10 szem koktélparadicsom
  • kis doboz eper
  • friss menta levél
  • citrom

Hiányzik 1-2 alapanyag? Vedd meg az edenpremium.hu-n 15% kedvezménnyel, a veganblog15 kóddal!