![](http://veganblog.hu/wp-content/uploads/2022/12/zserbo-paszka--768x767.jpg)
Étrend adat(ok)
20 kisebb szelet
15 perc elkészítés + pár óra pihentetés
15 perc elkészítés + pár óra pihentetés
RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy tálban keverjük össze a 16 púpos evőkanál darált diót a 8 púpos evőkanál lekvárral, édesítővel, vaníliával, rumaromával, citromhéjjal, citromlével
- 2.kenjünk meg 2 pászkát kb 2-2 evőkanál keverékkel, fektessük őket egymás mellé
- 3.kenjük meg a következő kettőt, helyezzük a tetejükre - addig folytassuk, míg 4 megkent lap lesz egymáson
- 4.helyezzük rájuk az utolsó kettőt úgy, hogy az egyik felüket megkenjük 1-1 evőkanál lekvárral majd azzal lefelé helyezzük a többi tetejére, majd olvasszuk fel gőz felett a csokoládét
- 5.kenjük meg a legfelső két lapot egyenletesen csokoládéval
- 6.tegyük hűtőbe lefedve, hogy a csoki megdermedjen, és megpuhuljanak a pászkák - ez pár órát igénybe vesz
- 7.szeletelés előtt kicsit hagyjuk felengedni
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 10 lap (gluténmentes) pászka/ ripsz
- 8+2 púpos evőkanál -1 kis üveg összesen (390 g)- (cukormentes) sárgabarack lekvár ízlés szerint édesítő
- 10 púpos evőkanál darált dió
- 1 kiskanál vanília kivonat, rumaroma
- reszelt citromhéj
- 1 kiskanál friss citromlé
- 1 tábla vegán (cukormentes) étcsoki