Zöldborsós humusz

Ha már unnád a szokásos hummuszodat, itt egy újabb változat. Mi beleszerettünk azonnal ebbe a zöld színű szendvics krémbe. Gyönyörűre színezte a csicseriborsót a bazsalikom és a zöldborsó. És az íze is isteni.

4 személy
5 perc

RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.tegyünk mindent a késes aprítóba, és dolgozzuk össze teljesen egyneműre a hozzávalókat vele
  • 2.helyezzük hűtőbe pár órára, hogy összeérjenek az ízek

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Zöldborsós humusz?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • kis konzerv /1,5 bögre (bögre=2,3dl) főtt csicseriborsó + ¼ bögre csicseriborsó főzőlé /konzerv lé vagy sima víz
  • 1 bögre főtt zöldborsó (akár mélyfagyasztottból)
  • só, bors
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy marék friss bazsalikom levél
  • 1 kiskanál frissen facsart citromlé
  • továbbá ízesíthető: 1-2 evőkanál sörélesztőpehellyel , 2 evőkanál tahinivel