Elkészítés
- 1.a csoki és a növényi tej kivételével mindent helyezzünk késes aprítóba, és addig járassuk, míg teljesen felaprít mindent
- 2.adjunk hozzá néhány evőkanál növényi tejet, majd kezdjük el újra járatni a gépet - akkor jó, ha összeáll a masszánk
- 3.formázzunk belőle téglalapot
- 4.olvasszuk meg gőz felett a csokoládét
- 5.oszlassuk el a tetején
- 6.helyezzük hűtőbe pár órára
- 7.mikor teljesen megdermedt a csokoládé, azután szeleteljük
Hozzávalók
- 55 g (gluténmentes) zabpehely
- 40 g (darált) dió
- 40 g / 3 púpos evőkanál cukormentes kakaó
- 1 evőkanál rum aroma
- 1 kiskanál vanília aroma
- 100 g puha datolya
- 2-3 evőkanál növényi tej - épp csak annyi, hogy összeálljon a masszánk
- 1 tábla vegán (cukormentes) étcsokoládé