Vegán halpástétom

Akinek hiányzik a halas íz, mindenképpen próbálja ki ezt a finom hal ízű krémet. Kitűnő zöldségekre vagy pirítósra kenve. De hígabbra készítve még tésztaszószként is használható.

 

Táplálkozási információk

  • szénhidrát 10g
  • fehérje 6g
  • zsír 22g
  • adagonként 130kcal
4-5 adag
15 perc

RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.a nori lapokat tépjük kisebb darabokra, tegyük kisebb pohárturmixba és daráljuk össze (vagy vágjuk nagyon apróra, ha nincs turmixgépünk)
  • 2.tegyük késes aprítóba az összes alapanyagot, kivéve a lilahagymát, dolgozzuk össze simára
  • 3.ízesítsük még, ha szükséges
  • 4.ha szeretjük, aprítsuk fel a lilahagymát, és keverjük a krémünkhöz
  • 5.tegyük lefedve hűtőbe legalább pár órára, hogy összeérjenek az ízek

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Vegán halpástétom?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • 2 nori lap
  • 2 kis tömb (2*180g) füstölt tofu
  • 4 evőkanál szójaszósz / tamari
  • 3 evőkanál rizsecet
  • 1-2 kiskanál friss citromlé
  • 1 kiskanál miso paszta (el is hagyható)
  • néhány fújás folyékony füst
  • 1/2 kiskanál fokhagymapor, 1 kiskanál céklapor, 1/8 kiskanál bors, kurkuma
  • néhány evőkanál víz / növényi tej (mi 4 evőkanál növényi tejet használtunk)
  • 1 evőkanál mustár,
  • apróra vágott lilahagyma

Mi Szafinál vásárolunk: Diétás termékek webshop