Recept megosztása

Ropogós, sült csicseriborsó

Ennél egyszerűbb rágcsát el sem lehet képzelni. Minimális előkészülettel, kb. 15 perc alatt elkészül, ízletes, ropogós, és nagyon egészséges, olaj nélkül sütőben, forrólevegős fritőzben megsüthető. Kitűnő választás a chipsek helyett! Vendégváráshoz is ajánljuk. Vigyázat, függőséget okoz!

Levesgyöngyként is tökéletes!

2 személy
15 perc

MEGJELENT a Jövőd a tányérodon 2 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.egy tálba tegyük be az előkészített csicseriborsót
  • 2.szórjuk meg a fűszerekkel
  • 3.helyezzük be a meleglevegős fritőzbe 15 percre 200 fokra, vagy sütőpapírral leterített tepsibe, és süssük légkeveréssel amíg kicsit meg nem barnul, és ropogós lesz

Hozzávalók

  • 1 konzerv csicseriborsó leöblítve, lecsepegtetve vagy egy bögre/ 2,5dl főtt csicseriborsó
  • bors
  • fokhagymapor
  • használhatunk továbbá köményt, füstölt pirospaprikát, chili port - határ a csillagos ég

Mi Szafinál vásárolunk: Diétás termékek webshop Igényeld te is örökös VIP kártyádat, részletek itt