Recept megosztása

Narancsos kesus krém muffinhoz/tortához

Egy pillanatok alatt elkészíthető krém, és még egészséges is. Mazsolával édesítettük, így sem cukrot, sem édesítőszert nem tartalmaz. Kenhetjük muffin, torta tetejére, vagy tortába a rétegek közé.
Fogyni vágyók mértékkel fogyasszák, hiszen magas a kalória és zsírtartalma.

12 db
5 perc

RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.keverjük össze az összes összetevőt egy nagy fordulatszámos turmixgépben, amíg teljesen krémes és sűrű lesz – késes aprítóval is elkészíthető, de nem lesz olyan krémes – ha nagyon sűrű lenne, még hígítsuk narancslével
  • 2.helyezzük át kinyomózsákba és hűtsük 1-2 órán át – mi csak kanállal elkentük a muffin / torta tetején 1 óra hűtés után a tálból

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Narancsos kesus krém muffinhoz/tortához?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • 1 és ¼ bögre nyers kesudió (forró vízben 1 órán át áztatva és lecsöpögtetve)
  • ¼ bögre frissen facsart narancslé
  • ½ bögre beáztatott, majd használat előtt lecsepegtetett mazsola
  • 2 teáskanál vanília kivonat
  • kis citromlé (elhagyható)