Étrend adat(ok)
4-5 adag
sütés + hűtés kb. 60 perc +elkészítés 15 perc
sütés + hűtés kb. 60 perc +elkészítés 15 perc
RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.mossuk meg alaposan a padlizsánokat, néhány helyen szúrkáljuk meg őket villával
- 2.süssük meg őket 180 fokon sütőben/grillen - akkor jó, ha már teljesen összeszottyadt a húsa
- 3.hagyjuk kihűlni, majd egy tálba kaparjuk ki a belét egy kanál segítségével - közben aprítsuk is
- 4.a hagymát nyersen reszeljük a padlizsánhoz
- 5.adjuk hozzá a majonézt és a mustárt is, fűszerezzük és alaposan keverjük össze
- 6.TIPP: sietősök/kényelmesek késes aprítóban is elkészíthetik (mint mi) - először leturmixoltuk a majonézhez a kesut a fűszerekkel, hozzáadtuk a hagymát, azt is leturmixoltuk, végül hozzáadtuk a sült padlizsánt, mustárt, és úgy is összeturmixoltuk
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 2 közepes padlizsán
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1/2 bögre növényi majonéz - mi kesumajonézzel készítettük
- 1-2 kiskanál mustár
- só, bors