RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.az összetört csicseriborsóhoz adjuk hozzá a zellert, a zöldhagymát, a jégsalátát, a szőlőt, a mazsolát és a durvára vágott mandulát
- 2.készítsük el az öntetet - tegyük az összes hozzávalóját egy másik tálba és keverjük össze
- 3.öntsük az öntetet a salátára
- 4.forgassuk össze
- 5.fedjük le és tegyük hűtőbe pár órára, hogy összeérjenek az ízek
- 6.
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- Salátához:
- 1 üveg / 400 g főtt csicseriborsó leöblítve, lecsepegtetve, villával kicsit összetörve
- 1/2 bögre vörösszőlő - félbevágva
- 1/2 bögre zellerszár - apróra vágva
- 1/2 bögre zöldhagyma - apróra vágva
- 1/2 bögre mandula - durvára vágva - elhagyható
- 1/4 bögre mazsola - elhagyható
- néhány levél jégsaláta - falatnyi darabokra vágva
Öntethez:
- 1/2 bögre vegán (házi olajmentes) majonéz
- 2,5 kiskanál currypor
- 1 evőkanál citromlé
- 3 evőkanál baracklekvár vagy 2 evőkanál mangó csatni
- 1-2 evőkanál sörélesztőpehely (el is hagyható)
- 2 kiskanál szárnyasfűszer (só, pirospaprika, bors, majoránna, rozmaring, gyömbérpor, fokhagyma)
- 2 kiskanál száraz mustárpor vagy 1 kiskanál dijoni mustár