ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.daráljuk lisztté a zabpelyhet először a késes aprítóban / blenderben
- 2.tegyük hozzá a többi hozzávalót is, és dolgozzuk össze a géppel – érdemes szakaszosan (pulse mode) működtetni az elején
- 3.mikor már jó ragacsos, tegyük félre egy fél órára – lehetőleg hűtőbe
- 4.nedves kézzel formázzunk belőle golyókat, majd hempergessük meg kakaóporban/ fahéjban/ kókuszreszelékben/ összetört szárított eperben
- 5.tegyük vissza még a hűtőbe pár órára
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók - 20 db mini golyóhoz
- fél bögre (bögre =2,3dl) (gluténmentes) zabpehely
- fél bögre főtt cékla
- fél bögre puha datolya – ha nem puha, áztassuk be használat előtt egy órával meleg vízbe
- pár csepp citromlé
- 1 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál darált dió
- ½ kiskanál vanília kivonat
- ½ kiskanál rumaroma