Recept megosztása

Ecetes céklasaláta

Pillanatok alatt elkészíthető, nagyon finom saláta.

Ráadásul tele van vitaminokkal.

Ha nincs késes aprítónk, reszelhetjük is a hozzávalókat.

4 személy
15 perc

MEGJELENT a Jövőd a tányérodon c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.tegyük nagyobb darabokban a késes aprítóba a céklát, répát, almát
  • 2.daráljuk nagyon-nagyon apróra, de még nem pépesre
  • 3.egy másik tálkában készítsük el az öntetet - ízlésünk szerint
  • 4.öntsük össze a kettőt
  • 5.pihentessük egy kicsit a hűtőben, hogy összeérjen

Hozzávalók

  • 1 fej nyers cékla meghámozva
  • 1 alma meghámozva
  • 2 db sárgarépa meghámozva
  • 1 evőkanál rizsecet/borecet
  • 2 evőkanál eritrit – vagy annak megfelelő természetes édesítő
  • fél citrom leve

Hiányzik 1-2 alapanyag? Vedd meg az edenpremium.hu-n 15% kedvezménnyel, a veganblog15 kóddal!