Étrend adat(ok)
16 kisebb golyó
(20 perc párolás)+ előkészítés 10 perc + sütés 20 perc
(20 perc párolás)+ előkészítés 10 perc + sütés 20 perc
RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180-200 fokra, béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral
- 2.dinszteljük meg a hagymákat, majd a gombát egy kis sóval, borssal
- 3.mindent tegyünk egy késes aprítóba, és turmixoljuk össze - ízlés szerint lehet teljesen pépesre, de hagyhatjuk egy kicsit darabosra
- 4.nedves kézzel formázzunk golyókat a masszából
- 5.kb. 20 perc alatt süssük készre, aranybarnára
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 350 g megpárolt gomba
- 1 közepes lilahagyma, szeletelve
- 2 gerezd fokhagyma átpasszírozva
- 1 kis konzerv /1,5 bögre (bögre = 2,3 dl) főtt csicseriborsó, lecsepegtetve
- 2 evőkanál sörélesztőpehely - elhagyható
- 2 teáskanál olasz fűszerkeverék (oregánó, bazsalikom, kakukkfű)
- ¼ teáskanál paprika
- ¼ teáskanál só
- ⅛ kiskanál bors, kurkuma
- ¾ bögre (gluténmentes) zabpehely
- ¼ bögre mandulaliszt /darált mandula
- pár fújás folyékony füst