Étrend adat(ok)
4 adag
50 perc
50 perc
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 200 fokra, ha hagyományos sütőt használunk
- 2.öblítsük le, csepegtessük le a csicseriborsót, oszlassuk el egy sütőpapírral bélelt tepsin
- 3.- vagy egyszerűen tegyük be a forró levegős sütőbe
- 4.süssük 30-35 percig sütőben, (vagy 15-20 percig forró levegős sütőben) - amíg ropogós és aranybarna nem lesz - de vigyázzunk, hogy ne égjen meg - majd hagyjuk kicsit kihűlni
- 5.olvasszuk fel a csokoládét gőz fölött egy tálban
- 6.adjuk hozzá a sült csicseriborsót és óvatosan forgassuk össze, hogy mindenhol beborítsa a csokoládé
- 7.osszlassuk el egyenletesen 1 rétegben a sütőpapírral bélelt tepsin, tálcán
- 8.tegyük be a fagyasztóba és hagyjuk dermedni legalább 15 percig - vagy hűtőbe is tehetjük, de akkor kicsit több időre lesz szükség
Hozzávalók:
- 1 konzerv / 1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt csicseriborsó leöblítve, lecsepegtetve és szárazra itatva
- 1 tábla vegán étcsokoládé
- Díszítsük kókuszreszelékkel, apróra vágott mogyoróval, goji bogyóval