ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát - vízen teljes értékű
- 2.adjuk hozzá az összes fagyasztott zöldséget, fűszereket, kicsit keverjük össze, majd öntsük fel vízzel - kb. 2-3 ujjnyival lepje el
- 3.főzzük puhára a zöldségeket fedő alatt, közepes fokozaton
- 4.mikor puhák, adjuk hozzá a mustárt - ízlés szerint - mi nem sajnáltuk
- 5.adjuk hozzá a főtt babot is
- 6.fűszerezzük, ha még szükséges, forraljuk össze
- 7.főzhetünk bele /mellé tésztát vagy tálalhatjuk más főtt gabonával is
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 nagy fej vöröshagyma - apróra vágva
- 4-5 gerezd fokhagyma - átpasszírozva
- 1 kis zacskó kelbimbó - fagyasztott
- 1 bögre (bögre=2,3 dl) zöldborsó - fagyasztott
- 1 kis zacskó (450 g) brokkoli - fagyasztott
- 1 kis zacskó 450 g karfiol - fagyasztott
- 3 kis konzerv /4,5 bögre főtt vörös vesebab - leöblítve, lecsepegtetve
- mustár
- só
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- tárkony
- fokhagymapor, hagymapor
- 2-3 evőkanál mindenmentes ételízesítő