ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.az összes alapanyagot tegyük késes aprítóba, és turmixoljuk össze - ízlés szerint darabosra vagy teljesen pépesre
- 2.ízesítsük még ízlés szerint
- 3.tegyük hűtőbe néhány órára, hogy összeérjenek az ízek
- 4.TIPP: ha friss alapanyagokból készítjük, először dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát kevés vízen, (így teljes értékű), majd adjuk hozzá és főzzük puhára kevés vízen a kukoricát, borsót
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók:
- 1,5 bögre (bögre) főtt/ konzerv csemege kukorica
- 1,5 bögre főtt/ konzerv zöldborsó
- 1 kiskanál hagymagranulátum, 1/4 kiskanál fokhagymapor - friss hagymából is készíthető
- 1 db szárzeller szár
- 1 kiskanál friss citromlé
- só, 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1-2 kiskanál tahini - el is hagyható
- Kiegészíthető zöld fűszerekkel, pl. petrezselyem, bazsalikom, koriander