ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát - vízen teljes értékű
- 2.adjuk hozzá a répákat, paprikát, fűszereket és dinszteljük meg azokat is
- 3.öntsük fel vízzel bőven - kb. 2 l
- 4.mikor félig megpuhultak a répák, adjuk hozzá a karfiolt is
- 5.közepes fokozaton fedő alatt főzzük puhára a zöldségeket
- 6.mi közben elkészítettük a grízgaluskákat
- 7.végül hőkiegyenlítéssel keverjük hozzá a kesutejfölt
- 8.tálalhatjuk is
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 nagy fej (lila)hagyma - apróra vágva
- 3-4 gerezd fokhagyma - átpasszírozva
- 1 kis fej karfiol - rózsáira szedve
- 4-5 db közepes sárgarépa - karikákra vágva
- 1 db fehérrépa - karikákra vágva
- 1 kis tv paprika - félbe vágva
- 1/2-3/4 bögre (bögre = 2,3 dl) kesudióból tejföl
- só
- 1-2 evőkanál mindenmentes ételízesítő
- 1/8 kiskanál kurkuma, bors
- 1 evőkanál tárkony