ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.először dinszteljük meg a hagymát, majd a fokhagymát vízen /kevés olajon (vízen teljesértékű)
- 2.tegyük rá a feldarabolt répát, édesburgonyát, és kevés vízen süssük, pároljuk fél puhára
- 3.öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje, tegyük hozzá a fűszereket
- 4.főzzük fedő alatt alacsony fokozaton puhára
- 5.közben meg tudjuk sütni a csicseriborsót – egy edényben fűszerezzük be a csicseriborsót (só, bors, curry, fokhagymapor, esetleg füstölt pirospaprika) , majd kb. 15 perc alatt légkeverésen vagy forrólevegős fritőzben 200 fokon süssük ropogósra
- 6.mikor megpuhult a répa, édesburgonya, botmixerrel turmixoljuk simára, és öntsük fel a növényi tejszínnel
- 7.már tálalhatjuk is, még megszórhatjuk frissen vágott zöld fűszernövénnyel, chili pehellyel
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 nagy édesburgonya - felkockázva
- 4 db közepes répa – feldarabolva
- 1 nagy (lila)hagyma – felkockázva
- 4 gerezd fokhagyma
- só, bors, curry, kevés gyömbér
- kis doboz növényi tejszín – de el is hagyható
- 1 konzerv csicseriborsó leöblítve, lecsepegtetve – levesbetétnek