ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 fokra
- 2.egy tálban törjük össze alaposan a lila édesburgonyát - krumplitörővel
- 3.keverjük hozzá a növényi tejet, és jól keverjük össze
- 4.egy másik edényben keverjük össze a száraz hozzávalókat
- 5.öntsük hozzá a nedves összetevőkhöz, és simára dolgozzuk össze
- 6.mi szilikon formába simítottuk bele a tésztát, így olajat sem használtunk a kikenéshez sem
- 7.20-30 perc alatt süssük készre
- 8.hagyjuk kihűlni a formában, és csak utána vegyük ki
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók: 6db-hoz
- ¾ bögre (bögre =2,3dl) főtt és pürésített lila édesburgonya –vagy héjában, sütőben megsütött
- ¼ bögre natúr növényi tej
- 2 evőkanál eritrit (vagy 3 nagyobb, puha kimagozott datolya pürésítve)
- ¼ bögre tápiókakeményítő
- 3 evőkanál (gluténmentes) zabpehelyliszt
- ½ kiskanál vanília kivonat
- ½ kiskanál sütőpor