ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük fel a sütőt 220 fokra, készítsünk elő egy nagy sütőlapot és béleljük ki sütőpapírral
- 2.szedjük rózsáira a karfiolt (kisebb darabokra)
- 3.egy nagy tálban keverjük össze a hozzávalókat (karfiol és víz kivételével)
- 4.majd adjunk hozzá annyi vizet, hogy nem túl sűrű, de nem is túl híg masszát kapjunk (nekünk 1,5 dl volt)
- 5.tegyük a keverékünkhöz a karfioldarabokat és óvatosan forgassuk össze, hogy mindenhova jusson a masszából
- 6.helyezzük a sütőlapra
- 7.süssük légkeveréssel 20-30 percig – ez sütő függő – ha nincs légkeverés, forgassuk meg őket félidőben
- 8.süssük barnára, de ne túlzottan, nehogy megkeseredjen
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- kis fej karfiol
- 100g barnarizsliszt
- 2 evőkanál mandulaliszt
- só, bors
- 1 evőkanál folyékonyfüst
- 1 evőkanál ketchup –cukor- és adalékanyagmentes
- 2 kiskanál fokhagymapor
- 2 kiskanál hagymapor
- fél kiskanál füstöltpaprika
- 1,5dl víz