ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 220 fokra
- 2.vágjunk a gesztenyék domború felébe egy kb. 2cm*2cm –es X-et
- 3.helyezzük a tepsibe a gesztenyéket lapos felükkel lefelé, vágott felükkel felfelé - olyan tepsi legyen, aminek vagy van fedele, vagy alufóliával lefedhető
- 4.akkora tepsit válasszunk, hogy ne legyenek egymáson a gesztenyék
- 5.öntsük a gesztenyék alá a vizet
- 6.tegyük rá a tepsire a fedőt/ alufóliát
- 7.süssük 20 percig –látni fogjuk, hogy szépen szétnyíltak
- 8.vegyük le a fedőt /alufóliát, és süssük még így 5 percig, majd vegyük ki
- 9.kicsit várjunk, hogy kihűljenek, mielőtt fogyasztanánk
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 20-25 dkg szelíd gesztenye
- fél dl víz