ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.gőz fölött olvasszuk meg az étcsokoládét (egy lábasban forraljunk vizet, és egy fém tálat/ másik edényt helyezzünk rá)
- 2.tegyük félre, de hagyjuk a meleg víz fölött
- 3.verjük fel gépi habverővel a csicseriborsó levét, amíg teljesen kemény nem lesz, úgy néz majd ki, mint a felvert tojásfehérje – 5-10 perc
- 4.óvatos mozdulatokkal keverjük össze egy spatulával az olvadt csokoládét a csicserihabbal
- 5.kóstold meg, édesítsd, ha szükséges, nekünk nem kellett
- 6.mérjük ki kis poharakba
- 7.helyezzük minimum 1-2 órára hűtőbe
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 konzerv csicseriborsó leve
- 1 tábla étcsokoládé (90-100g)