ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.süssük, pároljuk meg a zöldségeket a serpenyőben kevés sóval (természetesen lehet bármilyen kombinációban használni őket)
- 2.közben keverjük össze egy tálban a rántottához a csicserilisztet a vízzel, fűszerekkel
- 3.ha elkészült a zöldség, keverjük bele a lisztes masszánkba
- 4.ugyanabban a serpenyőben süssük meg – először az egyik oldalát, (akkor jó, mikor már látszik, hogy sehol sem folyós a tészta) majd fordítsuk meg, és süssük azt is pár percig
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- fél bögre csicseriborsóliszt (bögre= 2,5dl)
- 2/3 bögre víz
- 2 evőkanál sörélesztőpehely
- fél teáskanálnyi fekete só – ettől lesz tojásos íze
- só - óvatosan, a fekete só is sós
- 1/8 kiskanál bors
- fél teáskanál fokhagymapor
- 1/8 kiskanál kurkuma - a szép sárga színért, meg mert egészséges
- 1 db lilahagyma felvágva
- 1 nagyobb paradicsom kockákra vágva
- kis darab cukkini felszeletelve
- 1 kisebb paprika