Sült, ropogós tofu kockák

Ezek a finom falatok rágcsának is kitűnőek, de tökéletesek ebédre is akár rizs, főzelék, stb. mellé.

Nagyon egyszerű, és gyorsan elkészül. Váratlan vendégek esetén is jól jöhet ez a recept, biztosan mindenkinek ízlik.

Tipp: Füstölt tofuból még finomabb.

Recept megosztása

Elkészítés

  • 1.Daraboljuk fel kis kockákra a tofut
  • 2.Egy tálban keverjük össze a következő fűszereket: sörélesztőpehely, só, bors, fokhagymapor, füstöltpaprika, hagymapor
  • 3.Forgassuk meg a fűszerkeverékben a tofukockákat.
  • 4.Sütőpapírral bélelt tepsin oszlassuk el, és 180 fokon süssük ropogósra, akár olaj nélkül. (forrólevegős sütőben is 15 perc alatt elkészül)

Hozzávalók

  • 2 db 180 grammos tofu
  • 3 púpos evőkanál sörélesztőpehely
  • fél kávéskanál só
  • pici bors
  • negyed kávéskanál fokhagymapor
  • negyed kávéskanál füstöltpaprika
  • negyed kávéskanál hagymapor