ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.aprítsuk fel késes aprítóval a pirított napraforgómagot/diót a fűszerekkel, míg durva, lisztszerű állaga nem lesz
- 2.egy nagy tálban törjük össze a babot villával, úgy, hogy azért darabos maradjon
- 3.adjuk hozzá a főtt rizst/ quinoát, a magos keveréket, a hagymát, és a többi hozzávalót, és jól keverjük össze
- 4.fűszerezzük még ízlésünk szerint
- 5.tegyük hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek
- 6.pirítóssal, lilahagymával tálaljuk
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 bögre (2,3dl) főtt barnarizs/quinoa
- 1,5 bögre főtt, leszűrt bab (1 konzerv)
- 1 bögre nyers napraforgómag/ dió – pirítsuk meg olaj nélkül serpenyőben pár perc alatt
- fél evőkanál olíva olaj, extra szűz (kihagyható)
- 2 fej hagyma apróra vágva
- 1 kiskanál őrölt kömény, füstölt paprika por
- fél kiskanál só, bors
- 3-4 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál dijoni mustár