Recept megosztása

Alacsony zsírtartalmú padlizsánkrém

Ezzel a recepttel azoknak szeretnénk ötletet adni, akik különösen figyelnek a napi zsírbevitelre. Ez a padlizsánkrém nem tartalmaz olajat, de még olajos magvakat sem, fehér babbal sűrítettük. Nagyon kellemes íze lett a zöldfűszerektől. Pirítóssal, zöldségekkel fogyasztottunk. Barbi barátnőmmel készítettük.

8 adag
15 perc

RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.mindent tegyünk késes aprítóba, turmixgépbe, és dolgozzuk simára
  • 2.fűszerezzük, ha még szükséges
  • 3.tegyük hűtőbe pár órára, hogy összeérjenek az ízek

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Alacsony zsírtartalmú padlizsánkrém?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók:

  • 3 db sült padlizsán
  • 1 nagy fej lilahagyma - feldarabolva
  • 3-4 gerezd fokhagyma - átpasszírozva
  • 1 kis konzerv /1,5 bögre főtt fehér bab - leöblítve, lecsepegtetve
  • 2 db paradicsom
  • 1 kiskanál citromlé
  • pár csepp folyékony füst
  • 1 kiskanál szárított petrezselyem, bazsalikom - ha van friss, még jobb
  • 1 kiskanál só