RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.minden hozzávalót tegyünk egy nagy pohárba/tálba/üvegbe, és keverjük össze - a megadott mennyiség 1 adagra/pohárra vonatkozik
- 2.helyezzük hűtőbe és hagyjuk állni legalább 1 órán át
- 3.olvasszuk fel gőz fölött a csokoládét, majd adjuk hozzá a kókusztejet, és keverjük simára
- 4.öntsük rá a zabos keverékünkre, és tegyük vissza a hűtőbe, hogy a csoki megszilárduljon
- 5.tálalás előtt szórjuk még meg egy kis kókuszreszelékkel
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1/2 bögre (bögre =2,3 dl) (gluténmentes) zabpehely
- 1 evőkanál chiamag/ őrölt lenmag
- 1 csipet só
- 1/2 bögre natúr növényi tej - mi kókuszt használtunk
- 1/4 bögre bio fermentált kókuszjoghurt
- 2 púpos evőkanál kókuszreszelék
- 1-2 kiskanál négyszeres édesítőszer vagy házi datolyapaszta (ez teljes értékű, de elszínezi a kását)
- 1 kiskanál vanília kivonat
- Tetejére:
- 2-3 kocka vegán étcsokoládé
- 1 evőkanál kókusztej
- kókuszreszelék