Recept megosztása

Bounty ízű zabkása

Muszáj néha némi izgalmat vinni a reggelinkbe, ezért gondoltuk, hogy most egy új ízt csempészünk a zabkásánkba. Nagyon szerettük a bounty csokit – finom kókuszos, csokis. Ezt a finomságot már előző este bekészíthetjük a hűtőbe.

 

1-2 adag
15 perc

RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!

Elkészítés

  • 1.minden hozzávalót tegyünk egy nagy pohárba/tálba/üvegbe, és keverjük össze - a megadott mennyiség 1 adagra/pohárra vonatkozik
  • 2.helyezzük hűtőbe és hagyjuk állni legalább 1 órán át
  • 3.olvasszuk fel gőz fölött a csokoládét, majd adjuk hozzá a kókusztejet, és keverjük simára
  • 4.öntsük rá a zabos keverékünkre, és tegyük vissza a hűtőbe, hogy a csoki megszilárduljon
  • 5.tálalás előtt szórjuk még meg egy kis kókuszreszelékkel

Visszajelzés a receptről

No reviews for this Repice

Vélemény beküldés

Hogyan ízlett a(z) Bounty ízű zabkása?
Kattints az értékeléshez

Hozzávalók

  • 1/2 bögre (bögre =2,3 dl) (gluténmentes) zabpehely
  • 1 evőkanál chiamag/ őrölt lenmag
  • 1 csipet só
  • 1/2 bögre natúr növényi tej - mi kókuszt használtunk
  • 1/4 bögre bio fermentált kókuszjoghurt
  • 2 púpos evőkanál kókuszreszelék
  • 1-2 kiskanál négyszeres édesítőszer vagy házi datolyapaszta (ez teljes értékű, de elszínezi a kását)
  • 1 kiskanál vanília kivonat
  • Tetejére:
  • 2-3 kocka vegán étcsokoládé
  • 1 evőkanál kókusztej
  • kókuszreszelék