ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.melegítsük elő a sütőt 180 C-ra
- 2.keverjük simára az almaszószt, a mogyoróvajat, az édesítőt, a vaníliát és a sót, majd adjuk hozzá a csicseriborsólisztet, azt is jól keverjük össze
- 3.végül keverjük hozzá a magokat, a kókuszreszeléket, a kakaót és az asztalt szilvát
- 4.osszuk el egyenlően a tésztát a formákban, simítsuk el a tetejét, nyomkodjunk csokoládé darabokat bele (nekünk 8 db lett)
- 5.süssük 15-20 percig, majd rácson hűtsük ki teljesen
- 6.késsel mozgassuk meg a formák szélénél a muffinokat, így könnyebb lesz kiszedni őket
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 bögre (bögre=2,3 dl) cukrozatlan almaszósz vagy banánpüré
- 3 evőkanál krémes mogyoróvaj
- 1 evőkanál négyszeres cukorhelyettesítő (stevia +eritrit) vagy házi datolyapaszta (ez teljes értékű)
- 1/4 kiskanál vanília őrlemény / 1 kiskanál vanília kivonat
- 1 csipet só
- 1/2 bögre (60 g) csicseriborsó liszt
- 1/2 bögre olajos mag (mi napraforgómagot használtunk)
- 1/2 bögre cukrozatlan kókuszreszelék
- 2-3 evőkanál cukormentes kakaópor
- 1/4 bögre aszalt szilva - apróra vágva
- 1/2 tábla vegán étcsokoládé - apróbb darabokra vágva