ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.tegyünk fel vizet a tésztafőzéshez
- 2.dinszteljük meg a hagymát, fokhagymát egy kevés vízen, szójaszószon, folyékony füstön
- 3. keverjük hozzá a babot, a vizet, fűszereket és főzzük 10 percig fedő alatt alacsony fokozaton
- 4.a tésztát főzzük meg, szűrjük le, adjuk a babos keverékhez, óvatosan forgassuk össze
- 5.melegen tálaljuk
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 200 g (gluténmentes) tészta
- 1 nagy fej vöröshagyma - felszeletelve
- 4-5 gerezd fokhagyma -apróra vágva
- 1 kis konzerv /1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt vörös vesebab - lecsepegtetve
- 1/4 kiskanál őrölt rozmaring
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1 kiskanál mindenmentes ételízesítő
- néhány evőkanál szójaszósz/tamari vagy kókusz-amino
- néhány fújás folyékony füst
- 1dl víz