Elkészítés 1. készítsük el először a tonhalkrémet: törjük össze villával vagy krumplitörővel a csicseriborsót – ne pépesre, maradjon darabos 2. aprítsunk fel mindent 3. keverjük össze egy tálban a tonhalkrém hozzávalóit 4. daraboljuk fel a salátához szükséges alapanyagokat is, majd mindent keverjünk össze egy nagy tálban 5. egy pár órára minimum tegyük hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek Hozzávalók Tonhalkrémhez: 1 kis konzerv / 1,5 bögre (bögre=2,3 dl) főtt csicseriborsó – de főtt lencsével is működik 1/2 fej (lila)hagyma - apróra összevágva 1/2 zellerszár - apróra vágva 1 nori lap - apróra vágva késes aprítóban 1 evőkanál dijoni mustár 3-4 evőkanál sörélesztőpehely 1 evőkanál fehér borecet só, bors 1/3 kiskanál fokhagymapor 1-2 kiskanál citromlé plusz hozzávalók a salátához: 1 zacskó (200 g) zöldleveles /saláta 1/2 bögre főtt zöldborsó 1/2 kaliforniai paprika - kockákra vágva 1/2 (lila)hagyma -apróra vágva - elhagyható 10 cm-es kígyóuborka darab - kockákra vágva