RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.készítsük elő a mártogatósokat, salátákat (nem gond, ha nagyobb adagot készítünk, kis tálakban kitehetjük az asztalra feldarabolt zöldségekkel, tortilla chipsszel)
- 2.készítsük el a salsát: keverjük össze a hozzávalókat, ízesítsük sóval, citromlével
- 3.vájjunk kis mélyedést az uborka-karikákba – kis tányérként fognak így működni – a kieső uborkadarabokat nyugodtan tegyük hozzá a salsánkhoz
- 4.kanalazzunk rájuk az előkészített krémekből, salátákból
- 5.helyezzük egy nagy tálra őket, és már kínálhatjuk is
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- egy-két db kígyóuborka másfél centis karikákra vágva
- egy kis adag cékla-humusz (link: céklahumusz)
- egy kis adag tofuból készült "tojáskrém"
- egy kis adag avokádókrém vagy guacamole
- egy kis adag salsa
Hozzávalók - salsa
- 2 db paradicsom kimagozva, nagyon apró kockákra vágva
- kis darab kígyóuborka nagyon apró kockákra vágva
- kis fej (lila)hagyma nagyon apróra vágva
- só
- egy evőkanál frissen facsart citromlé
- <a href="https://veganblog.hu/recept/egyszeru-avokadokrem/">avokádókrém</a> vagy <a href="https://veganblog.hu/recept/guacamole/">guacamole</a>