vegán receptek youtube

Elindult a Vegán Blog YouTube csatornája

Elindult a Vegán Blog YouTube csatornája

Izgalmas hírrel szolgálhatunk Nektek: elindult az egészséges vegán recepteket bemutató YouTube csatornánk, ahol folyamatosan mutatunk be recepteket, érdekességeket. Részletek a bejegyzésben.

Mint azt már biztosan tudjátok, a weblapra csak olyan növényi alapú receptek kerülnek fel, amelyeket mi magunk készítettünk el és fényképeztünk le. Az egyre bővülő repertoárból már-már az év minden napjára összeállíthatunk egy kiadós menüsort, ezért mertünk egy nagyot álmodni.

A receptekről

Vannak olyan ételek, ahol többszöri kísérletezés után jöttek ki a megfelelő arányok, amiből Ti természetesen csak az ideálisnak vélt változat hozzávalóit, arányait kapjátok meg. Az oldalra eddig közel 200 recept került fel, egészen a levesektől a desszertekig, érintve az italokat is.

Folyamatosan kapunk Tőletek nagyszerű recept-ötleteket éppúgy, ahogy kérdéseket, kéréseket, hogy milyen további receptekkel segítsük az egészséges vegán életmód mindennapjait.

A receptek többségénél – amellett, hogy természetesen vegán, – arra törekszünk, hogy főképp glutén- és olajmentes verziók szülessenek, mivel úgy hisszük, hogy nem minden étel egészséges attól, hogy arra ráragasztják a vegán címkét.

A videókról

Ahhoz, hogy ezeket a vegán recepteket közelebb hozzuk hozzátok, úgy gondoltuk, videós formában is megmutatjuk mennyire egyszerű és könnyű egy kezdő szakács számára is ez az életmód.

Arra törekszünk, hogy változatos recepteket mutathassunk be Nektek, így nem csak főételek, hanem levesek, desszertek és rágcsálnivalók, köretek is érkeznek – terv szerint – heti két alkalommal: szerdán és szombaton.

A videókat úgy építjük fel, hogy bemutatjuk az alapanyagokat és magát a főzési/sütési folyamatot, na és persze a végeredményt is. A receptvideók átlagos hossza 5-10 perc, max. 15, hogy ott legyen a videó, ha sürgősen kell a segítség.

A videókat természetesen korábban vesszük fel, kicsit megigazítjuk, majd feltöltjük a Vegán receptek – Vegán blog  YouTube csatornára.

Iratkozzatok fel és kapcsoljátok be az értesítéseket, akkor biztosan nem maradtok le majd egyetlen receptről sem.

Az eddigi receptek

Ahogy említettük, heti két videóval indítottuk a csatornát, így máris elérhető néhány felvétel. A vegán hamburger, a vegán tejföl és a vegán túrógombóc elkészítése mellett már a vegán ropogós falatkák videója is elérhető, és nem kisebb titkot árulhatunk el előre, minthogy hétvégén palacsinta sütésről láthattok egy kisfilmet.

Fontos a visszajelzésetek!

Idővel folyamatosan nő a tapasztalatunk a videózás terén is, rengeteg ötletünk van, de természetesen minden visszajelzésnek örülünk.

Írhatsz nekünk a Vegán receptek facebook csoportba, jelezhetsz kommentben a videók alatt. Jöhet minden ötlet! Az éppúgy, hogy mit szeretnétek látni a meglévő receptek közül, ahogy az is, ha egy teljesen új recept lenne érdekes számotokra.

Köszönjük, hogy velünk tartasz!

 

Facebook Twitter Google+

Kapcsolódó bejegyzés(ek)