RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy kis vízen megdinszteljük a hagymát
- 2.hozzáadjuk a lilakáposztát, picit megsózzuk, majd fedő alatt elkezdjük párolni, alacsony hőfokon – ha kell, tegyünk alá még vizet, nehogy leégjen
- 3.mikor összeesett, tegyük hozzá az almát, és fűszerezzük
- 4.fedő alatt pároljuk teljesen puhára
- 5.az alma héjakat, ha zavar, egyben el tudjuk távolítani, kifő belőle a húsa
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- fél fej lilakáposzta lereszelve vagy apróra vágva – akár aprítóval
- 1 nagy fej (lila)hagyma feldarabolva
- 3 db alma 4 felé vágva (héjastól), magházuk kivágva – ez édesíti meg a káposztánkat
- só, bors, őrölt kömény