Sinoplasan B12 Vitamin csepp, 1000 µg – 50 ml

3 darabtól automatikus 500 Ft kedvezmény darabonként.

Kedvezmény

Darab Ár
3+ 9 499 Ft

9 999 Ft

Készleten

Termékismertető

Leírás

Összetevők

Bi-desztillált víz, növényi glicerin, B12-vitamin (adenozil-kobalamin), B12-vitamin (metil-kobalamin), L-metil-folát
5 csepp 1000 µg B12-vitamint tartalmaz, ebből 500 µg metilkobalamint, 500 µg adenozilkobalamint és 400 µg L-metilfolátot (aktív folsavat)
Javasolt adagolás: Naponta 5 csepp. Fogyasztás előtt finoman rázd fel.
Felbontás után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni, és a minőségmegőrzési dátum végéig stabil (lásd a címkét).
Vedd be a terméket éhgyomorra vagy étkezés közben.

Jellemzők:

  • alkoholmentes
  • vegán
  • laktózmentes
  • nagy dózisú
  • íztelen
  • gluténmentes
  • élesztőmentes
  • GMO mentes
  • színezékektől mentes
  • ízesítőanyagoktól mentes
  • élelmiszer-adalékanyagoktól, például magnézium-sztearáttól mentes
Vedd figyelembe a vassal, magnéziummal, cinkkel, B1-vitaminnal, B2-vitaminnal, B3-vitaminnal, B6-vitaminnal és B7-vitaminnal (biotin) való kölcsönhatásokat. A tápanyagok elősegítik a kölcsönös felszívódást.

Optimális egészség B12-vitaminnal:

Ismerd fel a hiányt, és élvezd az egészségügyi előnyöket! 
A B-vitaminok a legfontosabb vitaminok közé tartoznak, alapvető funkciókat látnak el az emberi szervezetben. A szervezetnek B12-vitaminra van szüksége az energia-anyagcseréhez, a vérsejtek képzéséhez és az ideghüvelyek felépítéséhez. Sok ember B-vitamin-hiányban szenved anélkül, hogy észrevenné. Azok számára, akik tisztán növényi alapú étrendet fogyasztanak, nehéz lehet elegendő mennyiségű B12-vitamint táplálékkal felvenni.

A SinoPlaSan Vitamin B12 TRIO előnyei:

Könnyen hozzáférhető és nagyon aktív formula: adenozil-kobalamin és metil-kobalamin a jobb felszívódás érdekében.
Magas dózis: 1000 µg B12-vitamin 5 cseppenként, ami 40 000 %-os napi szükségletnek felel meg az orálisan bevitt B12-vitamin alacsony felszívódási arányának kompenzálásához.
Optimális kombináció: Szinergikus hatás folsavval (B9-vitamin: 400 µg 5 cseppenként) a jobb B-vitamin hatékonyság érdekében.
Könnyű adagolás: pipetta a könnyű alkalmazáshoz

A B12-vitamin-pótlás egészségügyi előnyei:

Az idegrendszer és az immunrendszer normál működése: A B12-vitamin támogatja az idegrendszer normál működését és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Homocisztein és energia-anyagcsere: Szerepet játszik a homocisztein- és energiaanyagcserében.
Mentális funkciók: A B12-vitamin elősegíti a normál szellemi működést, és segít csökkenteni a fáradtságot és a kifáradást.

B12-vitamin hiány:

A B12-vitamin hiánya súlyos állapotot eredményezhet, amely vérszegénységhez vezethet, amelyet sápadtság, gyengeség, fáradtság, súlyos esetekben pedig légszomj és szédülés jellemez. A B12-vitamin súlyos hiánya az idegeket is károsíthatja, ami bizsergéshez, kéz- és lábérzékelés elvesztéséhez, izomgyengeséghez, reflexek elvesztéséhez, járási nehézségekhez, zavartsághoz és akár demenciához is vezethet.
A B12-vitamin hiánya vérvizsgálattal kimutatható. A vérszegénység okozta tünetek nagy dózisú B12-vitamin-kiegészítőkkel javíthatók. Az idegkárosodás, különösen az idős emberek demenciája által okozott tünetek azonban akkor is fennmaradhatnak, ha a vérszegénységet kezelik. Ezért fontos a B12-vitamin hiányának korai felismerése és annak pótlása.

A B12-vitamin-hiány okai

A B12-vitamin-hiányhoz vezető okok nagyon eltérőek lehetnek:
  • Elégtelen ellátás az étrendnek köszönhetően
  • Belső faktor hiánya: Egy bizonyos fehérje hiánya miatt a gyomornyálkahártyában a B12-vitamin nem tud aktívan felszívódni a szervezetben. Even belső tényezők hiányában a B12-vitamin nagy dózisa (kb. 1000 µg B12 naponta) elegendő B12-vitamin felszívódását eredményezheti, és ezért sok ember számára alternatívát jelenthet az intramuszkuláris bevitel mellett. Májbetegség miatt nem megfelelő a tárolása.
A vitaminok elégtelen felszívódása a következők miatt:
  • Túlzott baktériumszaporodás a vékonybélben
  • Károsodott felszívódás olyan betegségek miatt, mint a cöliákia vagy a hasnyálmirigy-rendellenességek
  • Gyulladásos bélbetegség, hal-galandféregfertőzés, HIV/AIDS
  • Sebészeti beavatkozások a bélrendszerben vagy gyógyszeres kezelés
  • Autoimmun betegségek, amelyek megzavarják a gyomorsejtek termelését
  • A gyomorsavtermelés életkorral összefüggő csökkenése

B12-vitamin-hiány kezelése

B12-vitamin-kiegészítők: A kezeléshez nagy dózisú B12-vitamin-kiegészítőket használnak. Tünetmentes hiány esetén a vitamin szájon át is bevehető. A rendszeres vérvizsgálatok ellenőrzik a B12-szintet annak biztosítása érdekében, hogy az normalizálódjon, majd fennmaradjon.
Injekciók idegkárosodás esetén: A nagyon alacsony B12-vitamin-szintű vagy idegkárosodásban szenvedők általában B12-vitamint kapnak naponta vagy hetente, hetekig, amíg a B12-szint normalizálódik. Ha a hiány továbbra is fennáll, ezekre az injekciókra hosszú távon lehet szükség.

B12-vitamin és folsav egyidejű bevétele: előnyei és előnyei

A B12-vitamin és a folsav, más néven B9-vitamin, esszenciális vitaminok, amelyeket a szervezet nem tud előállítani maga, és kulcsszerepet játszanak a szervezet egészségében. Külön-külön is fontosak a különböző funkciókhoz, de együttvéve számos olyan előnyt kínálnak, amelyek pozitív hatással lehetnek az egészségre.
A B12-vitamin és a folsav egyidejű szedése ezért különösen előnyös, mivel kiegészítik egymást és szinergikus hatást fejtenek ki. Ez a kombináció segíthet az általános közérzet javításában, valamint az idegrendszer és más létfontosságú funkciók egészségének támogatásában.

A folsav jelentősége: L-metilfolát, mint hatékony megoldás

A folsav, más néven B9-vitamin, létfontosságú vízben oldódó B-vitamin, amelyet a szervezet nem termel saját maga. A kiegyensúlyozott étrend gyakran nem fedezi a folsavszükségletet, mivel sokan nehezen veszik fel vagy metabolizálják azt. Ezért van szükség étrend-kiegészítőkre ennek a hiánynak a pótlására
A folsavat, a folsav szintetikusan előállított formáját a szervezetben több lépésben aktív L-metilfoláttá kell alakítani. Ehhez az átalakításhoz bizonyos enzimekre van szükség, amelyeket azonban nem minden ember termel elegendő mennyiségben. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a világ lakosságának nagy része nem termeli ezt az enzimet kellő mennyiségben, ami azt jelenti, hogy a bevitt folsav nem tud hatékonyan átalakulni aktív L-metilfolát formává.
Termékünk már tartalmaz L-metilfolátot, a folát bioaktív formáját, amelyet a szervezet közvetlenül, átalakítási folyamatok nélkül képes hasznosítani. Ez a közvetlen használhatóság teszi termékünket hatékonnyá és eredményessé azok számára, akiknek nehézségei vannak a folsav átalakításával. Az L-metilfolát biztosításával támogatjuk az optimális folát felszívódását, ami a szervezet jobb ellátását és a vitamin hatékonyabb felhasználását eredményezi.

A folsav (folsav) előnyei

  • Immunfunkciók és mentális funkciók: A folsav termék az immunrendszer és a mentális funkciók normál működéséhez.
  • Fáradtság csökkentése: Segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget.
  • Terhesség alatti növekedés: Terhes nőknél a folsav támogatja az anyai szövet növekedését.
  • Vérképzés és aminosav szintézis: Részt vesz az aminosav szintézisben, a homocisztein anyagcserében és a vérképzésben.
Származás: Spanyolország
Vásárlói értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sinoplasan B12 Vitamin csepp, 1000 µg – 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük