Étrend adat(ok)
4-5 adag
30 perc
30 perc
Elkészítés
- 1.reszeljük le a zellert nagyobb lyukú reszelőn
- 2.egy tálban keverjük össze a az öntet hozzávalóit, tegyük félre
- 3.kicsit aprítsuk össze a diót
- 4.az almának távolítsuk el a magházát, megpucolni nem kell, és vágjuk kis kockákra (érdemes az almát utoljára hagyni, hogy ne barnuljon meg)
- 5.mindent keverjünk össze egy nagy tálban, és helyezzük lefedve pár órára hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek - mi a diót csak tálaláskor adtuk hozzá, hogy megmaradjon a ropogóssága
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 1 közepes (hámozva 400 g) zellergumó
- 2 db (350 g) alma
- 1 bögre (bögre=2,3 dl) (120 g) dió
Öntethez:
- 3 evőkanál vegán (lehetőleg házi, olajmentes) majonéz
- 2-3 dl növényi tejföl /joghurt
- 1 kiskanál friss citromlé
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma
- 1/2 kiskanál mustár
- 2-3 gerezd fokhagyma - átpasszírozva