ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.helyezzük a tök magos belét egy nagy lábas aljába, majd helyezzük rá a többi zöldséget is
- 2.öntsük fel hideg vízzel, hogy alaposan ellepje
- 3.alacsony lángon, gyöngyözve főzzük - mint a húslevest szokás
- 4.mikor minden megpuhult, szedjük a zöldségeket, tegyük félre, és szűrjük le a levét
- 5.főzhetünk bele (gluténmentes) tésztát, gombócot
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 nagyobb főzőtök magos bele
- 1-2 fej vöröshagyma félbe vágva (vörös héj is maradhat, ha tiszta, az is szép színt ad a levesnek)
- 4 gerezd fokhagyma egyben
- 1 kis fej zeller nagyobb darabokra vágva
- 2 fehérrépa feldarabolva
- 5-6 sárgarépa feldarabolva
- 1 kis fej karalábé feldarabolva
- 1-2 db paradicsom félbe vágva
- 1 db paprika kicsumázva, félbe vágva
- só
- 1 babérlevél
- 15 szem egész feketebors
- pici kurkuma
- gyömbér
- petrezselyemzöld /zellerzöld
- víz