Étrend adat(ok)
180 g
30 perc préselés + 15 perc előkészítés + 4 óra érlelés
30 perc préselés + 15 perc előkészítés + 4 óra érlelés
RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.préseljük ki a tofuból a vizet - minimum 30 perc- és vágjuk kockákra
- 2.tegyük a pác összes összetevőjét egy keverőtálba vagy egy befőttes üvegbe
- 3.keverjük alaposan össze, majd tegyük bele a tofu kockákat - lepje el teljesen
- 4.fedjük le és tegyük hűtőbe legalább 4 órára, de még jobb, ha egy éjszakára
- 5.a fetánk annál jobb ízű lesz, minél tovább hagyjuk érlelődni a páclében
Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők
Hozzávalók
- 180 g (kis tömb) natúr tofu
- 120 ml víz
- 1/4 bögre (bögre= 2,3 dl) citromlé
- 1/4 bögre rizsecet/almaecet
- 2 evőkanál sörélesztőpehely
- 1 evőkanál szárított bazsalikom, oregánó, kakukkfű keveréke
- 2 gerezd friss fokhagyma - nagy darabokra vágva
- 1/2 teáskanál só
- 1/8 teáskanál fekete bors