ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.aprítsuk fel a káposztát, répát – lehet reszelni vagy késes aprítót is használhatunk
- 2.turmixoljuk össze a szósz hozzávalóit - ha nem egész datolyát használunk, össze is keverhetjük egy tálban – ha bolti majonézt használunk, és nagyon sűrű, kicsit hígítsuk fel pár evőkanál növényi tejjel
- 3.keverjük össze a káposztát, répát, szószt egy nagy tálban
- 4.helyezzük hűtőbe egy pár órára, hogy jól összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- ½ kis fej káposzta
- 1 nagy répa
- 1 bögre (bögre=2,3dl) vegán majonéz - lehetőleg házi, de bolti is jó
- 1 evőkanál dijoni mustár
- 2 evőkanál almaecet
- só, bors
- fél mokkáskanál fokhagymapor, hagymapor
- 2 db datolya beáztatva, használat előtt lecsepegtetve – vagy 1 evőkanál datolyapaszta – vagy más édesítőszer, amit használsz