RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 4 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.kevés vízen dinszteljük meg a hagymát
- 2.adjuk hozzá a feldarabolt gyümölcsöket, fűszereket
- 3.alacsony fokozaton pároljuk puhára fedő alatt - ha tartunk tőle, hogy leég, pici vizet öntsünk alá
- 4.majd vegyük le a fedőt, és folyamatos felügyelet mellett, pároljuk el róla a vizet, hogy majdnem lekvár állagú legyen
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 db alma - meghámozva, felkockázva
- 3-4 db érettebb őszibarack/nektarin - baracknak lehúzva a héja
- 1 közepes fej (lila) hagyma
- néhány evőkanál házi datolyapaszta (ez teljes értékű) /más édesítő
- 1 evőkanál citromlé + citrom reszelt héja
- ½ kiskanál só
- ⅛ kiskanál bors, kurkuma
- ½ kiskanál fahéj
- ¼ kiskanál gyömbér, szegfűszeg
- ízlés szerint chili paprika