Desszert, Tízórai, Uzsonna Recept megosztása Nyomtat Párolt fahéjas alma Hűvösebb időkben nagyon jól esik egy kis langyos párolt alma. Lányaink annyira szeretik, hogy desszertként szokták fogyasztani. Mi édesíteni nem szoktuk, finom édes lesz a mazsolától. Étrend adat(ok) Gluténmentes Olajmentes Szójamentes Teljes értékű Vegán 1-2 adag 30 perc RENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk! Részletkért kattints ide! Elkészítés 1.pucoljuk meg az almákat, vágjuk ki a magházukat, majd kockázzuk fel őket 2.tegyük egy lábasba, locsoljuk meg őket a citromlével - így nem barnulnak be annyira 3.közepes fokozaton kezdjük el párolni, pici vizet tehetünk alá, nehogy leégjen 4.mikor már eresztett egy kis levet, adjuk hozzá mazsolát, szórjuk meg fahéjjal, majd alaposan keverjük össze 5.fedő alatt pároljuk puhára, kicsit hagyjuk hűlni - langyosan már fogyaszthatjuk is Hozzávalók 2-3 db közepes alma 1 kiskanál fahéj 1/2 citrom leve 1 marék mazsola Nézz szét a webshopban: Receptkönyvek, táplálékkiegészítők Főétel Ropogós vegán nuggets 12 db 35 perc Főétel Legfinomabb sült krumpli olajmentesen 4-6 adag 40 perc Reggeli, Tízórai, Uzsonna Házi növényi / vegán szójamentes joghurt 6 adag 15 perc előkészület - 16 óra érlelés Desszert Diós-narancsos muffin / mini kuglóf 8-10 muffin 35 perc Desszert Citromos máktorta 8-10 szelet 90 perc Rágcsa Kel chips 4 adag 20 perc Desszert Kókuszkrémes szülinapi torta 8 nagy szelet 1,5 óra Főétel, Reggeli Maradékmentő lilakáposzta gofri 4-5 nagy gofri 30 perc Főétel, Reggeli Zöldséges gofri 4 nagy gofri 35 perc Főétel Padlizsán pizza 4 db 45 perc Főétel Sütőben sült omlett selyemtofuból 6-8 adag 50 perc Desszert 2 összetevős csokitorta 8 kis szelet 30 perc