ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.helyezzük az összes hozzávalót késes aprítóba
- 2.turmixoljuk krémesre – eleinte darabos lesz, de adjunk neki időt, elkezd szépen átalakulni az állaga
- 3.fűszerezzük még, ha szükséges
- 4.tegyük hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 kis tömb (180g) natúr tofu
- 2-3 evőkanál folyékony füst - mi jó füstösen szeretjük
- 2 evőkanál szójaszósz / tamari (gluténmentes szójaszósz – ez sós,vegyük számításba
- fél kiskanál majoranna
- bors
- só – ha nem elég sós a szójaszósztól
- 2-3 evőkanál sörélesztőpehely
- 3-4 evőkanál céklalé – ehhez lehet céklát reszelni, és kinyomkodni a levét, vagy ha van főtt céklánk, annak a levét is használhatjuk – ez csak színt ad, nem érezni az ízét – el is hagyható
- tovább fűszerezhető hagymaporral, fokhagymaporral, újhagymával