Étrend adat(ok)
4-5 adag
15 perc előkészület + 2 óra várakozás+1 óra hűtés
15 perc előkészület + 2 óra várakozás+1 óra hűtés
ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.keverjük el az útifűmaghéjat a vízzel, és hagyjuk állni legalább 2 órát - egy zselés masszát fogunk kapni
- 2.tegyük turmixgépbe a kesut, citromlevet, fűszereket, útifűmaghéjas keveréket és dolgozzuk el teljesen simára kb. 1 - 2 perc alatt - teljesítménytől függ
- 3.tegyük át egy tálba,fedjük le és legalább egy óráig hűtsük hűtőben
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 2 púpos evőkanál útifűmaghéj
- 4 dl víz
- 100 g kesudió beáztatva egy pár órára, majd lecsöpögtetve használat előtt
- fél citrom frissen kifacsart leve (kb. 2 evőkanál)
- fél - 1 kiskanál só
- ízlés szerint fűszerek - bors, őrölt fokhagyma, oregánó, bazsalikom, kakukkfű