Vegán juhtúró tofuból

Ez valami isteni lett. Őszintén, számunkra is meglepő volt, mikor megkóstoltuk. Kicsit savanykás, kicsit sós. Pont, mint az eredeti. Ehetjük szendvicsekhez, csinálhatunk tölteléket belőle. Mi vegán sztrapacskához használtuk fel. Zseniális volt vele. Jó szívvel ajánljuk.

 

Recept megosztása

Elkészítés

  • 1.egy késes aprítóba helyezzük be a kicsit feldarabolt tofunkat
  • 2.adjuk hozzá a káposztát, a káposzta levét, folyékony füstöt, sót
  • 3.turmixoljuk simára
  • 4.ha szükséges, még fűszerezzük

Hozzávalók

  • 1 kis tömb (160 g) natúr tofu
  • 2 evőkanál savanyú káposzta
  • 2 evőkanál savanyú káposzta lé
  • ½ kiskanál só
  • ½ kiskanál folyékony füst (ha füstölt ízű a tofunk, nem feltétlenül kell)