ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.vágjuk fel kockára a paradicsomot, kígyóuborkát, lilahagymát
- 2.keverjük össze egy tálban, és adjuk hozzá a lecsepegtetett vegán fetánkat az olivabogyókat
- 3.fűszerezzük
- 4.locsoljuk meg egy kevés vízzel citromlével
- 5.alaposan keverjük össze, és helyezzük hűtőbe pár órára, hogy jól összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 180 g (kis tömb) tofuból feta
- 1 kis fej lilahagyma
- 2 nagyobb paradicsom
- ½ kígyóuborka
- kb. 20 szem olivabogyó - fekete vagy zöld
- pici frissen facsart citromlé
- ½ kiskanál oregánó
- só, bors