ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.a padlizsándarabokat alaposan sózzuk meg, fújjuk be folyékony füsttel (ne sajnáljuk), keverjük össze alaposan, majd jól zárható edényben helyezzük a hűtőbe egy éjszakára
- 2.másnap, egy serpenyőben süssük / pároljuk puhára – eleinte érdemes a fedőt is rátenni – pici vizet is tehetünk alá, ha nem puha még, de már megégne
- 3.használhatunk kevés olajat (de az nem teljes értékű) vagy egy kiskanál tahinit/ magvajat vízzel felhígítva, hogy süljön is padlizsán - (mi tamarival szoktuk készíteni) - mikor már puha is, kicsit barnás is, akkor van kész
- 4.keverjük hozzá bátran bármilyen fogáshoz, amihez illik ez a füstös, sós íz
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 db padlizsán (mi meghámoztuk, de nem muszáj) kis kockákra vágva
- folyékony füst
- só