ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.növényi olajon /vízen alacsony hőfokon pároljuk, süssük meg az apróra vágott hagymát, fokhagymát
- 2.tegyük hozzá a felkockázott paradicsomot, (a konzervet csak később tegyük hozzá) babérlevelet, pár percig főzzük össze a hagymával
- 3.öntsük hozzá a fehérbort, forraljuk azt is egy kicsit
- 4.öntsük fel a konzerv paradicsommal, ha azzal készítjük, és a sűrített paradicsommal
- 5.fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal
- 6.ha édesen szeretjük, tegyünk hozzá datolyaszirupot /steviát, stb.
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 fej hagyma
- 8 egész paradicsom felkockázva vagy 2 konzerv paradicsom- darabos
- 1-2 evőkanál balzsamecet
- fél liter sűrített paradicsom
- valamilyen természetes édesítő pl. datolyapaszta, 2-3 evőkanál)
- só
- bors
- babérlevél
- bazsalikom