ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.dolgozzuk össze késes aprítóban az összes hozzávalót - kivéve az uborkát, kaprot
- 2.reszeljük le apró lyukú reszelőn az uborkát, nyomkodjuk ki a levét kicsit
- 3.keverjük össze egy tálban óvatosan a kesus krémet, a reszelt uborkát, kaprot, majd tegyük hűtőbe pár órára, hogy jól összeérjenek az ízek
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 1 kiskanál frissen facsart citromlé
- 1 evőkanál rizsecet /almaecet
- 2 evőkanál szójaszósz /tamari - helyette só, több fűszer
- só, ha kell – mi már nem igényeltük
- 1 bögre (bögre=2,3dl) kesudió - pár órára beáztatva, használat előtt lecsepegtetve
- 1/8 kiskanál bors, kurkuma, 1/2 kiskanál fokhagymapor
- 1-2 evőkanál sörélesztőpehely
- 5 db csemegeuborka
- 1 csokor kapor apróra vágva vagy 1 nagy evőkanálnyi fagyasztott, aprított