Étrend adat(ok)
8 kis szelet
15 perc elkészítés+ pár óra hűtés
15 perc elkészítés+ pár óra hűtés
ELŐRENDELHETŐ a Jövőd a tányérodon 5 c. receptkönyvünk!
Részletkért kattints ide!
Elkészítés
- 1.egy tálban keverjük össze a mogyoróvajat a datolyapasztával, kakaóval, vaníliával, citromlével
- 2.keverjük hozzá a puffasztott rizs darabkákat
- 3.simítsuk bele egy sütőpapírral kibélelt formába - 18cmx12cm
- 4.olvasszuk fel gőz felett a csokoládét, ha szükséges, adjunk hozzá egy kis növényi tejet, majd oszlassuk el egyenletesen a keverékünk tetején
- 5.helyezzük néhány órára mélyhűtőbe
Visszajelzés a receptről
No reviews for this Repice
Hozzávalók
- 3 darab puffasztott rizs/hajdina tallér - kicsit összetörve
- 2 púpos evőkanál (cukormentes) mogyoróvaj
- 2 púpos evőkanál házi datolyapaszta
- 1 kiskanál cukormentes kakaó
- 1 kiskanál vanília kivonat
- néhány csepp citromlé
- Tetejére: 1 tábla vegán (cukormentes) étcsokoládé, pici növényi tej